Říkali že je to jako kus tvýho hnijícího srdce,
co ti položili dnes k ránu k snídani....
Dobrá myšlenka i slovoslet....st
04.11.2011 21:50:10 | whiolet
přemýšlím občas, jak může někdo říct, že umírá, když to nikdy nezažil... hmm... ale pozor, než nakoupíš tolik parfému, musíš se na smrt připravit. i když tě pak vlastně ani nebude mrzet, že jsi něco nestihla, když ji neucítíš... a kdyby něco, doporučuju zelený čaj... ten voní nejlépe ...
29.03.2008 17:42:00 | Já Esther Ruth