Anotace: co teď prožívám...není to báseň, spíš jsem to ze sebe potřebovala dostat, prosím o komentář
Neboj, nemusíš vědět co dál, ono je tak jak to od něj cítíš, první pocit ten je pravdivý, tedy pochybnost... podle toho co píšeš... ten u kterého pochybuješ o lásce, nemiluje.Přeji ať ti to dobře dopadne.
14.03.2008 22:38:00 | Jahudkka