Víra
Věříme v lásku?
Věříme v sebe?
Víra je slepá a jak mráz zebe.
Věříme na zázrak?
Věříme v dobro?
Víra ja krutá jako hra s kobrou.
Věříme na lidskost?
Ach jak jsme hloupí,
tvou víru za prachy každý si koupí.
Prodáš svou víru,
a prodáš i sebe,
víra je slepá a jak mráz zebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)