Touha...
Anotace: ... je to jak nic, to totiž neváží víc, je to jak měsíční tvář, úžasná Boží tvář...touha je zázrak, kámo, zázrak!
Tajemná, klouzavá, pod hladinou spí
Neznámá touha zakletá v kameni
Šílená, bezradná, dere se podél stěn
Probudí v žilách tvých opojný smutný sen
Houpe se ve větru, zmámená přeludem
V hlavě snad víno máš když pereš se s osudem
Toulá se po nocích, vkrádá se do spánku
Někdy jak přízrak, jindy stádo červánků
Nahá spí schoulená v kořenech boroví
Co je to za touhu nikdo ti nepoví
Je krásná jak diadém, jak sluneční svit
Však chytit ji do dlaní nesmíš či nemůžeš
A tak si za nocí i ve dnech stále lžeš
Že bez té touhy bys dokázal žít
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Noc17, Bíša, jedam, Ishtar
Komentáře (2)
Komentujících (2)