Jak se řekne kaše,
hned se chovám plaše,
jen ucítím krkovičku,
dostanu chuť na hubičku! :-)
...prosím Beana, aby nenavazoval dál s rýmem, mohlo by se mu to vymknout... :-)))
16.03.2008 20:08:00 | Aťan
Z horké kaše bude průjem-
nech ho doma,ke mně půjdem
já si peču krkovičku,
ty si jistě pochutnáš
hubičku mi za to dáš.
16.03.2008 18:50:00 | s.e.n
Neměla by rozhodit
naopak asi sjednotit
co je ale s naším Beanem
zapomněl se někde s klínem?
16.03.2008 17:31:00 | Bíša
Chlapi, přeci nás nerozhodí nějaká spálená kaše, že jo... búúúú... škyt...
16.03.2008 16:32:00 | Aťan
Po noci plné semínek
dát si horkou poridž
z ovsa
s máslem
Pak rozdáme na bridž
v studni
Hra pre čtyri lidi,
co se nechtějí se vzbudit
ze sna
málem
16.03.2008 14:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba