Když... tak...
Anotace: nejvíc zabrat mi dalo vymyslet název k tomuhle tipu básničky:)
Když rap, tak eminem,
když střílíme, tak neminem.
Když pěstí, tak do zubů,
když dostat něco, tak na hubu.
Když chlastat, tak do rána,
když kocovina, tak pořádná.
Když kouřit, tak pár krabiček,
když jednu dáš, je to o ničem.
Když zhulit se, tak totálně,
když líbat se, tak orálně.
Když milovat se, tak dlouze,
když poddat se, tak touze.
Se svíčkama, když poprvé,
když prostěradlo, tak od krve.
Když říznout se, tak do žíly,
když žít, tak naplno, i když jen na chvíli.
Když pohřeb, tak né církevní,
když nechceš jít, tak vypadni.
Epilog: Vždyť jak to tak pozoruju skrz dubovou rakev zatlačenýma očima, tak stejně asi bude prázdno.
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: cevert, Nút, Psavec, Kanzy, labuť, Aťan
Komentáře (5)
Komentujících (4)