Masky tváře
Když na tvou tvář pohlédnu
a tvou rozličnou masku prohlédnu
vidím tam duši dobrou
a ke všem kolem hodnou
však záhadná a mystická jsi dost
a tyčíš se v krajině jako most
přes hlubokou vodu a pozor dáváš
dobré duše přes sebe projít necháš
vítr, bouře záplavy
tebe snad nic nezlomí
držíš pevně, neoblomně
nelehký úkol je to pro mě
odhalit tvou pravou tvář
a možná objevím i tu svatozář
kterou ti dali nebeští andělé na hlavu
být dobrá a neporušit žádnou zásadu
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Nút, Varda, Belmon
Komentáře (2)
Komentujících (2)