Život...
Slzy a smích
radost a touha..
V srdci je tajemství
duše Tě neposlouchá..
Mysl se směje
i pláčem skrápí se..
Něco se děje
a život mění se..
Otevři náruč svou
i když pak zraníš se..
Když něco končí se
zas něco vzbudí se..
S životem porvi se..
.
.
Na Liter koukni se..
Přečteno 307x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Belmon, 0-0, Traci, Flamy, zena, Bíša, Aťan
Komentáře (5)
Komentujících (5)