Žoldák...
Anotace: Žoldáků řev, tvý bílý kolena, na zádech převrácená ztracená želva se kývá...a teď jde to i po mně!
Vzdají čest pietě a potáhnou vstříc žití
Namalované sny a tornu na zádech
Pietu vymění ve vsi za trochu pití
Za trochu lásky, co jim zas dodá dech
Půjdou zas dál, po prašných cestách k jihu
Za sebou jen svůj stín a zemi spálenou
A na svých bedrech všech starých hříchů tíhu
Dusot těžkých bot se vrací ozvěnou
Na jaře pod nimi začnou tát i sněhy
Vykoukne na slunci první jarní květ
Vždyť srdce žoldáka snese i kapku něhy
Vždyť přece bez krásy by ztracený byl svět
Když potkáš žoldáka, zjistíš že i on pláče
Když bota z kožená rozdrtí první ptáče...
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, malá čarodejnice wiggová netopýrková, WAYWARD, Já Esther Ruth
Komentáře (4)
Komentujících (4)