J L R a Bach
Anotace: Co říct? Pořád se v tom motám stoupám a padám a nevím kudy ven....
Jsi schoulený a hoříš
kolotoč snění z cest
malý mokrý ptáček
ztracený kámen z černých hvězd
Jsi básník bez emocí
duha z měsíční záře a mžení
vůně pinií za teplých nocí
jinovatka v očích za kuropění
Co cítíš? Odpověz!!!!
Najdi svou pravdu
v kořenech mandlovníků
hořkou a sladkou
utkanou z potu převozníků
Najdi svou pravdu
a sama sebe
odrazový můstek
pro pád rosy z nebe…
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, Mácha, Psavec, Bůchví..., danav, Lota
Komentáře (5)
Komentujících (4)