Vysoký
Anotace: láskuje mě...ale když zajde zaroh, zamiluje se do kamenné dlažby
Chodívá po ulicích
a s upřímostí na rtech slepě vyznává lásku
a přitom svědomitě zašlapává bosou nohou
cigaretu z prostředka balíčku
Stojím na špičkách
a rozverně kličkuju mezi alejí vajglů
Jsem tanečnice z krabičky
s bílýma botama
a ušmudlanou tváří
Snažím se dotknout se alespoň nachvíli
Tvých ztěžklých rukou
Unikáš své tanečnici,
jako už dlouho mizíš před sebou
Přečteno 444x
Tipy 16
Poslední tipující: kejtyyy, mauvais-ange, Bíša, Lisa.Ginmi, prostě Zuzana, Šerák, Noc17, Walentine, excited, kulí očko
Komentáře (6)
Komentujících (6)