já mám imaginární sestru a ta přistává s každým letadlem, který vidím přilítat směrem k letišti (což je každou chvíli) ... ale sama to řídit nestačí... jo, ty andělé to mají holt dosti těžký. zatracený letadla.
29.03.2008 17:39:00 | Já Esther Ruth
...pěkné.Navíc jsou andělé co lítají nízko nad zemí mimo letové dráhy,ale musí dávat pozor na věžáky,ať si nerozbijou svatozář a nedejbože hubu.
19.03.2008 12:00:00 | WAYWARD