Kdo to byl?
Anotace: Momentální nápad.:-)
Dýka v zádech,
cévy porušené,
poslední nádech,
srdce rozrušené.
Kdo to byl?
Svatební šaty krví pokryté,
láska ukončená,
mé slzy ukryté,
už jsi poučená?
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Anejet, Monsignore
Komentáře (0)