když se však koukneš pořádně,tak vedle těch všech posraných hader se najde i čistá bílá košilka....byť by měla být jen jedna,je tam...
27.03.2008 23:03:00 | En
.. jo, z minulosti do budoucnosti - to je ohromně dlouhá šňůra prádla .. snad jen, že ne všechny podvlíkačky musej bejt posraný (v dnešní době existují pleny pro posery), ale nikdy není špatně ani pozdě všechno vyprat .. i ty historický kusy, kerý se dávno nenosej.
26.03.2008 19:58:00 | Alci
..najdeme staré zásoby.. mýdla s jelenem..
..a to podělané prádlo..(hergot)..vyperem..
..a jestli néé..tak na šňůrku se taky vy....m..
20.03.2008 11:10:00 | isisleo
Žijeme v klecích ze Sibiře
nikdo nic na tom nezmění,
strachem, že se svobodou hůře
s odvahou zvolme vězení...
...
říkával můj děda, který se odtud v 60tých letech vrátil.
19.03.2008 14:36:00 | Marfuša