Let´s get this over with
Anotace: ....rozchod????...už zase já neumím psaát o ničem jiném :o(
Sbírka:
Na rozloučenou
Je to naposled?
Zítra už zítra
po probuzení
bude se přesýpat písek
a hvězdy propustí snění
Je to naposled?
Mé rty se nechtějí pohnout
prsty hladí lesní jahody
a nemohou se jich dotknout..
Je to naposled?
Máš na víčkách krev
a duha se závratí
nemůže prohnout
Je to naposled !!
Co jsou mé dlaně cítit touhou
I close my eyes…
Přečteno 359x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Marfuša, Someday, Mácha, kulishak, Fauna a Flóra, Traci
Komentáře (2)
Komentujících (2)