Škrtni zápalkou
Škrtni zápalkou,
Podpáľ moju bolesť,
Udus ma v neľútosti
Vlastného ja,
Objím ma svojou
Nekonečnosťou,
Pošli mi svojho posla
S pozdravom z blízkej vsi
Nenávisti,
Utri mi slzu na krajíčku
Vyronenú pre to slovo,
Čo povedal si včera,
Premrhaj vlastnú zbabelosť
V tichosti neskorého večera.
Škrtni,
Zabiješ len seba.
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Danah, Romana Šamanka Ladyloba, Franti, Juan Francesco de Faro
Komentáře (1)
Komentujících (1)