Přiznání
Dnes jsem se milovala s jiným mužem
a nic se nestalo
Země se nevychýlila z dráhy
Slunce nepřestalo svítit
a voda tekla dále z kopce
takže nic světoborného
jenom ten šrám,
co zůstal ve mně
už asi nikdo nezahojí
a moje prsty nehladily tu noc
Tvé vlasy…
… a víc se nestalo…
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: Šerák, kulishak, vodnař, Gregy
Komentáře (4)
Komentujících (4)