pridusena duse
Anotace: anotaceanotaceahlavnehackyacarkynesmejchybetprotosoudole
vsichni co mluvili
vlastne ani nemluvili
jenom tak septali
mozna i pro sebe
bylo ticho
ktery strasne rvalo
ja slysela kazdy slovo
neskutecny dusno
zadnej prostor
vsichni sme cekali
na ortel smrti
Rozarko????????
jako v deloze ukryta
jako v prosteradle udesena
jako v hajzlu utopena
nechteli te!
řčšřěšžčřč čáRky a háčky šěčřářýřř
Přečteno 455x
Tipy 25
Poslední tipující: pejrak, simiii, Danah, prostě Zuzana, Barunka=o), qpal, Liss Durman, Šerák, Já Esther Ruth, ludmil, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)