Zacyklení
Anotace: Přeji všem hezké jaro a prodloužený Velikonoční víkend :o))
Na hřbetě línajícího lenochoda
Na ulitě slimáka bez nálady
Východy a západy
Doberu se k pátku
A znovu
A zase
Teď na zádech pantera
S cukatůrou větru
A vlasy stáčenými do dredů
Hle!
Lucky Friday
A příště
S kladivem u kotníku
Bolestně a kulhavě
Poslední krvavý metr
Co krok to rána
Kov o kost
Au!
Ještě kousek a...
Zase pátek!
(Alelujááá! :o)
Přečteno 397x
Tipy 23
Poslední tipující: Oťas, pejrak, el viento, David., Marfuša, sluníčko sedmitečné, Rbb, j.c., Jan na Druhou, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)