Anotace: asi jsem se už úplně zbláznil :-)))
zakleti do motýlů
se podobáme bláznům
když na podložce citů přišpendlení
ve vitríně neživě jsme .... obdivováni ...
a nikdo neví jestli pro smrt, ... a nebo pro život ...
---------------------------------
*- taky pěkný brachu
ty tvoje tajenky ... maj´prostě ... u mě klíč ...
03.12.2008 12:00:00 | HarryHH