KDO Z KOHO
Anotace: ...aneb,boj na_život a na_smrt.
Rozněžněle
Rozpustile
Roztomile
Náhodile
Piješ život svými doušky
skládáš talentové zkoušky
...ze života.
Provinile
Zarputile
Nabubřele
Zhovadile
Napila ses málo,nebo taky moc
teď tě čeká dlouhá,přetemnělá noc
...asi neodmaturuješ.
Přečteno 436x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Danah, malá a šikovná, Rayzz, takova, 0-0, fuu, Spadlá z nebe, NikitaNikaT., ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)