Očekávání
Anotace: Nejvíc si vážíme toho, na co čekáme dlouho...
Ze tmy pomalu přichází,
čeká až přijde správný čas,
když noc pak městem prochází,
probouzí se ten moudrý hlas.
Přítomnost se připravuje,
vzduch už houstne, toky sílí,
zrno kolem poletuje,
sbírá sílu, kterou sdílí.
Klidným tempem přichází zas,
očekáváním jihne zem,
vskutku běží, spěchá čas,
rád by cítil ten silný vjem.
Pak přichází to konečně,
naděje a radost létá,
sílu všem sálá horečně,
je tu nový život - svítá!
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Puck
Komentáře (4)
Komentujících (4)