Je to v tichu
Anotace: Nemá cenu se pořád někam hnát, když všechno štěstí, které neustále hledáme je stále tady a taď přímo v nás samých.
Sbírka:
Vesmírné divadlo
V sedle mrtvého koně
našel jsem sám sebe
Do všech stran se cesta line
do mě klesá nebe
Nad písčitým obzorem
se klidné mraky valí
Vítr hladí kaktusy
a já už nejsem malý
Nikam už se nechci vydat
na svém koni sedím
Jej už zavál písek a prach
i já se s časem měním
Bez pohybu beze přání
jen do světa zírám
"Je to v tichu!" vše mi šeptá
když tu krásu vnímám
Přečteno 368x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, GM, Sigurd II., Maura, prostě Zuzana, Severka
Komentáře (3)
Komentujících (3)