Pochod
Anotace: Pochmurná nálada a pak získání nové kamarádky
Dlouho jsem na své cestě
avšak né už ve svém městě
procházím betonovou krajinou
v okolí asi nenajdu jinou
neuhnu před ničím
zašlapu nebo zničím
šlápoty zůstanou
už nepominou
jdu dál, dál a dál, nad ničím nepřemýšlím
jdu dál, dál a dál, za nikým se neohlížím
s odporem se nestýkám
jdu pomalu, neutíkám
kde je cíl?Ten je neznámý
a tím můj pochod uznaný
a tak krok střídá krok,
kolem uplynul asi rok,
zastavit důvod nemám
myslíte že ho poznám?
jdu dál, dál a dál, nad ničím nepřemýšlím
jdu dál, dál a dál, za nikým se neohlížím
co se děje, já zastavil
do čeho jsem narazil
co se děje, na zemi ležím
přemítám, marně se rozhlížím
stála tam, smála se
vstávej, neválej se
jak jsi to dokázala
jak jsi to udělala?
šel jsem dále, stále dál
nebojácný, ničeho se nebál
ty jediná jsi mě zastavila
netuším jak si to dokázala
ukončila jsem cestu tvou
budeš teď hračkou mou
už nikam nepůjdeš
při mě zůstaneš
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: Selidah, Nút, labuť, Varda, come-past
Komentáře (3)
Komentujících (3)