Anotace: život není zlý, život není dobrý, -není bílý ani černý, ale má všechny barvy které nemám ráda..
tak se občas cítí asi každý, no nemůže být pořád jen štěstí, bez neštěstí bychom ho nedokázali ocenit.
22.03.2008 19:57:00 | verunča
no život je život.Něco nám přinese a něco vezme každá den, proto stojí žít poznávát a ztrácet a znovu všechno nacházat...jinak hezké...
22.03.2008 19:56:00 | Optimistick