Závist
Anotace: ... pokud jste se s ní nesetkali, můžete si o ní alespoň přečíst ...
Dá se v tobě číst,
moje milá,
mluví z tebe závist,
je to síla.
Jsi jako pološerá květina,
jsi jako vina Evina.
Střežena krajinou tvých myšlenek,
rozpor je vně i navenek.
Poznám už faleš tvého tónu,
vyhodím tě, a to bez pardónu.
Vyhodím z dveří mého světa,
v němž na obloze orel létá,
a střeží můj svět před negací
s přesností vzdušných navigací.
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Dota Slunská, vodnař, Jessi.L, WAYWARD, Bíša, labuť, jedam, estrellita, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (6)