Konec práce
Anotace: Tedy pokračování za nějaký čas.
Doma jako po výbuchu,
co vám budu povídat
Každý večer teď chodíme,
k naši dceři nocovat
Zeťák ten má ze mne radost,
prach prý musím splachovat
Večer spolu popíjíme,
nemůžou nás hubovat
Jenže úklid právě skončil,
nač já budu teďka pít
Třeba na to, že mám krásně,
uklizený celý byt
Přečteno 350x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Taog, Pišák, Danah, Pavelpaja, Martinecka23, Květka Š., Blázen? =), S..a, ludmil, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)