Way, Life, Love, Friendship and Death
Anotace: Mám zase jeden ze svých dnů.
Cesta... ubírá se stále vpřed
a minulost tíží mne jako vřed.
Život... nikdy nezačal- nikdy neskončí,
je bludným kruhem, co se vždy zatočí.
Láska... zkur**ná mrcha!
Mé srdce s jizvami prchá.
Přátelství... jediné zač stojí žít,
lásku prožívat a cestou jít.
Smrt... ta to stejně vždycky vyhraje...
... úplně všechno.
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Zahir, whiolet, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)