je to úžasné, jednoduché a přece...asi je to tím, že tak podobně se teď taky cítím... nebo nevím...
19.03.2009 20:15:00 | beruš.sedmitečná
Pekná, úprimná báseň..
(z vlastnej skúsenosti viem, že je to so mnou najhoršie keď už začnem kričať, čo nechcem... kým ešte kričím, že sa chcem mať dobre, stále je vo mne viac pozitívnej energie ako keď už kričím to bolestivé Nechcem sa trápiť!)... prajem ti skoré lepšie obdobie :)
24.03.2008 19:52:00 | lennerka