Jsi
Anotace: Jak bolest bolí ...
Jsi mráz, co běží mi po zádech,
slza, co do dlaně padá,
tajemství, jež mi tají dech,
bolestná záhada.
V mých žilách krve proud,
osten, jenž v duši uvízl mi,
hořící srdce, zbyde jen troud,
Jen ty a já, už žádné „my“.
A tlukot srdce utichá,
jen slabé buch a pak dlouho nic,
tvůj polibek jistě ho rozdmýchá,
pak uslyším tónů statisíc …
Snad ne pohřebních …
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, J.Švihovský, estrellita, Rbb, Kyle, Nút
Komentáře (5)
Komentujících (4)