Chtěla bych být
Anotace: ani nevim jak mě to napadlo...
Chtěla bych být
pivem co piješ rád
chtěla bych být
tvým hlasem, který umí řvát
Chtěla bych být
tvým sportákem v garáži,
chtěla bych být
tvým slovem
které uráží
Chtěla bych být tvou pěstí
která bije
chtěla bych být tvou duší
která mi ubližuje.
Ale budu tvou smrtí-
ostrým nožem
a ty už nikdy víc mým
zkurveným mužem.
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)