Jaro
Je jaro,
přece se zimou chvěji,
v závějích sněhu zavátá.
Srdce je připraveno
na hostinu.
Z petrklíčů a fialek
si uvařím jarní čaj,
kukačku vítat budu zrána,
paprskem touhy zahřeji zem.
Jaro, krásné jaro
přivolám hned.
Nenechej mě čekat,
nepromarni chvíli.
Moje srdce
po tobě šílí,
spěchá,
abychom v sobě splynuli,
aspoň
na malou chvíli.
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Jasmine8, Psavec, J.Švihovský, Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)