Se smrtí být kamarád
Anotace: nemyslet, necítit, nemarnit, nezávidět, nedoufat, netrpět- tot nežít
Život mít smysl ztratil.
Nejeden člověk se k vůli trápení zabil.
A tobě to vrtá v hlavě.
Nedává ti to spát.
Myslíš na to co by se mohlo stát.
Odcházíš taky.
Protože nemáš koho milovat.
Hod mě osude do vody a čekej až se utopím.
Tím že odejdu víc než mám ted- neztratím.
Topit se v krvi o to nestojím.
Loučím se a odcházím.
Tak sbohem někdy na druhé straně.
Tam kde bytí není marné.
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Jessi.L
Komentáře (0)