Kníže Slov
Jsem Kníže Slov
má slova se
do vás vetřou
jako šikovné rybky
moje mysl provádí
neustálý rybolov
útok do duší
bez výhybky
We want more! We want more!
skanduje publikum
davy zpocených těl
které nikdo nevidí
osolte to
ochutnejte mé unikum
jak má písmenka
pochodují do lidí
levá
levá
jsem ten pravý
kdo má dávat rady
Nebojte se tmy
je to jen zhasnutý světlo
naskenujte svý touhy
aby se to pletlo
Podívejte se do srdce
milujte bližního svého
a dobře vám radím
vyserte se na toho mého
Přečteno 333x
Tipy 22
Poslední tipující: Lota, drsnosrstej kokršpaněl, Severka, Belmon, Bíša, Šerák, just me, Aťan, cevert, Marcella, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)