Jistota…?
Anotace: ....co my dva z lásky vlastně máme? Hlubokou šachtou padá ...jistota....já říkám kyš kyš....
Jistota kolem mé hlavy
temnota ve vůni kávy.
První jarní kvítek uvadlý
jistoty do prachu upadly.
Jistota? Otázka prostá
na prstech počítej do sta.
Nastav tváře nebesům
jistoty..přenechej snům.
jistota nejvyšší koan zenový,
jistota jen pavučiny v podkroví.
Jistota kapka deště utonulá v kaluži
smrt, která život oddluží.
A nicota jen to je jistota…
Přečteno 335x
Tipy 19
Poslední tipující: pejrak, Pavelpaja, estrellita, Lucie Teru, Danah, Meriel, labuť, Fauna a Flóra, Mácha, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)