Anotace: začínám ty aforismy chápat..tak jsem nesměle přidal ještě jeden kus..
48 tipů i se mnou za tak krátkou věc...ale je to pěkný, myšlenka v tom celkem je....neodvažuju se vůbec kritizovat, když jsem o 25 let mladší, ale líbí se mi to! :)
10.08.2008 09:05:00 | Zasněný básník
Fuj, k sakru, až jsem si představila ty padající, krvácející prstíčky...
29.03.2008 09:37:00 | MalaIzis