Anotace: http://cs.wikiquote.org/wiki/Latinsk%C3%A1_%C3%BAslov%C3%AD
Sbírka: srdcebuchy duševzlyky
.... Ad primum arbor non corruit ictum ...
a ještě jeden ... :
.... Ad disendum qoudopus est nulla mihi aetas sera videri potest ...
*- ...
28.03.2008 16:20:00 | HarryHH
siorak - no přece to z názvu... ad hoc :o)
jinak všem děkuju za čtení a komenty...
for Mr.Bean -
it´s not that easy...
radost někdy mizí
a dálka se jí staví do cesty...
že by štěstí v neštěstí?
:o)
28.03.2008 13:13:00 | hanele m.
ta jedna duše..
je víc než dost..
jsi její pán!
a ne jen host..
tak uděl už něco..
pro radost..
28.03.2008 07:32:00 | Bean