ZASTŘENÁ
zastřenááá...
v opojení citů bláznivých
už nevím co smím a co ne..
už nevím kde mohu být a kde ne...
už nevím kdo je se mnou a kdo proti mě...
zastřená v koutě jako schovaná skříň...dívám se přes pavoučí sítě,
přes pootevřené dveře, vidím jak lidé chodí okolo na skříň se neohlédnou...
bojím se že zapomenou..ale copak to jde?
Komentáře (0)