VŠECHNO UŽ TU ne BYLO
Anotace: ...někteří zapoměli.Někteří to ještě neví.
...Sedni si a poslouchej.
V tvém věku jsem nikoho neposlouchal,
hodně jsem však naslouchal.
Toužil po poznání - nechápal pokání
Nevnímal staré - měli mozky choré
Zkoušel jsem lumpárny - dostal však jen rány
Ukrad´ jsem známky - ty staré z války
Pak jsem se zastyděl - že mne nik´ neviděl
Moc jsem se naučil - v kdečem se namočil
Pokoušel osudy - zas byly ostudy
Přitom života etudy,jsou plné zvratů i pohody.
Též prozkoumával lásky - nedělal si vrásky
Miloval bezmezně - měl jsem se za vězně
Když srdce bolelo - žít se mi nechtělo
Byla vždy jediná - proradná děvčina
Vždycky si udělám co chci - druzí mi musí pomoci
Peníze rozházím za věci - co jiní dostanou za práci
Práce mě nebaví - škodí mi na zdraví
Kámoši přednější - rodiče zadnější
Nikdo mne nechápal - tak jsem se pohádal
Krátké vlasy musím - tak je dlouhé nosím
To trvá zhruba do dvaceti, anebo do doby než přijdou
děti.
V tom stádiu žití - měl bys rozum míti
Někdo se poučí a bude jinačí - jiní se nikdy nepoučí
Nemají nad sebou sebedozor - na ty si dávej velký pozor
Teď vstaň a jdi ven,prožij si život i sen
...mnoho štěstí.
Přečteno 281x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Weylin, Aťan, Bíša, 0-0, Psavec, Šerák, Juan Francesco de Faro, just me, Pavelpaja, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)