Jestli potřebuješ volný byt, přijď v úterý k nám. Manželka má speening, děti pošlu do kina a já to tu chvilku u sousedky nějak přežiju. Klíč najdeš pod rohožkou a pak ho tam zase strč...
29.03.2008 16:32:00 | Aťan
Důkaz o velikosti tvůrčího ducha - dát takové bezvýznamné věci jako je taška takový význam! :o)))
28.03.2008 22:41:00 | Jasmine8