Vrah
Anotace: ...
Sbírka:
Lidé
Chlad na mě
se vkrádá.
Jen divně
hřejí má záda.
Hřejí a něco
po nich teče.
Mrznu a to
nejsem svlečen.
V zádech bolí
a divně píchá.
Najednou, špatně
se mi dýchá.
Po zádech
rudá tekutina.
Život můj
pomalu vyhasíná.
Vzpomínám,
šel jsem ulicí.
A pak, pod
lampou zářící.
Tam mladík,
zuřící.
Do mě nůž
razící.
Poté utíká,
běží pryč.
Mému osudu,
nechá mě vstříc.
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
Komentáře (0)