BAROVÁ LÁSKA
Vstupuji do baru plného lidí
všichni se dívají
jen ONA mně vidí
Zavolám barmanku
vytáhnu marjánku
s nohama pod stolem
doháním myšlenku
Ve snách se probírám
vše vidím jasně
všechno si potvrdím
tiše jednohlasně
pohlédnu za záda
tam k tomu stolu
ještě tam posedá
odejdem spolu
Láska je nad zemí
ještě dál nad nebem
oba si slibujem
že spolu pobudem
Zvláštně jsme byli
tři roky spolu
jedli i spávali
u jednoho stolu
osud to zamotal
bylo to k nevíře
zabránil malinkým
i velké nevěře
Přečteno 263x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, Aťan, NikitaNikaT., Nút, isisleo, En, Belmon, Šerák, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)