Vždycky budu tvoje-cizí...
...vločky slz tetují cestu tvý zvláštní lásky....
a tobě budou vrásky
pořád k zlosti
bez starosti
sluší ti...
I když.
...blesky z hnědých očí znovu šlehly dceru...
neboj v každým směru
bláhově...
Nemůže
být po tobě.
...Spočítej si vrásky, drahá krasavice
stále více
a sice...
...Vždycky bude tvoje-cizí
nedovol ať pouto zmizí...
Mizí!
...je nám malý byt, maminko.
Přečteno 375x
Tipy 19
Poslední tipující: pejrak, Blázen? =), Ctěný pán, Romana Šamanka Ladyloba, Angelon, prostějanek, Bíša, La Suneteto, saddova, Nias, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)