ŽIRAFENKA
Potkal jsem žirafu nádherné tělo
hned se mi za ní nahoru chtělo.
Nádherné nožičky
jako dvě sestřičky,
které mne chtěly
nic o mně nevěděly.
Obličej protáhlý, předlouhý jazyk
dvě černá kukadla hned bych si zvyk´
barevně na výběr,tmavá i světlá
tmavější na ráno a v noci světlá.
Nahoře růžky má
ďáblice čarovná
s ní bych se zapletl
ženu bych podvedl.
Zlatými chloupky pokrytá celá
jak jedna dívčina,to bylo včera
bylo to za prachy,tak jako v ZOO
zdrhla mi přes okno na místním OO.
Žirafka popojde rozkročí nohy
asi chce ukázat všechny své vlohy
tep se mi zrychluje celý se třesu
ona se napije a běží k lesu.
Žirafák ztepilý omotá krky,
šeptá ji do ouška_vydává frky,
ona se nevzdává jen tupě stojí
já nevím co dělat všechno mi_taky.
Dodělám obhlídku zvířecí zahrady
nikde už nevidím,pro sebe návnady.
Tak jsem šel na tramvaj,vrátil se domů
zaklepu na vrata ozve se... Bůůůů,
v půjčovně na rohu půjčil jsem CD
animals na něm pro mne jen, je_de.
Váš zoofil Teofil Vašín
Přečteno 365x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, Pišák, Aťan, malá a šikovná, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, carodejka, Belmon, En, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)