POLEDNE
Anotace: ...prostonárodní.
Polední hodina odbila
a plazma pořád svítila
dítě řvalo ostošest
vadilo více
než šelest
Přepla jsem kanál na trojku
zítra mu koupím trojkolku
už aby ale
mlčelo
dodívat se mi nechalo
Seriál starý na Nově
sleduji pilně
zvědavě
spratek jeden uřvaný
asi ho smočím do vany
Robě ztichlo nepláče
v troubě pálím koláče
starý se fláká
v robotě
tak honem rychle na kutě
Za celý den jsem sedřená
a bába nejde
stařena
kéž by jsi ty polednice
sebrala ty nevděčnice
/Omluva ženám
které nemají plazmu
ne každá je stejná
plazma/
Přečteno 322x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, Pišák, Belmon, labuť, Psavec, Severka, Juan Francesco de Faro, Aťan, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)