Anotace: Aforismy // Ty, Aťane, poslední dobou jsem si zvykla dávat si tvá dílka k snídani, no tohle snídaňově nevoní, tak kdyby se ti chtělo napsat něco voňavého, varuj mne předem. Chi,chi... (Marička)
...až se najím, tak snad seberu poslední zbytky sil a zaseju. Třeba soused pomůže. :-)
01.04.2008 15:28:00 | Aťan
Aťane, čím dál tím lepší. Tak si tě chlape představuji jak tak ořeš pole hladov a na mysli mi tanou slova básníkova: muž má touhu rozsévače.... a ty neseješ a neseješ, doufám, že až dovoráš tak se do toho pustíš koblihy nekoblihy.
01.04.2008 15:03:00 | MalaIzis