Podle toho jak moc na něho myslíš tolik on musel myslet na tebe.. jen by možná nebyl rád že tak piješ :)
08.07.2008 01:26:00 | TiDruzí
Chtěla jsem původně napsat, že ST je za tu whiskey, ale ne, je to samozřejmě za napsaní, myšlenku, city a jistou hloubku. Dílko je poutavé, pro mne trochu smutné ... znám a vím jaké je, když milý jednoho dne odende a už se nevrátí, nezavolá, nenapíše, nechá se zapírat ...
01.04.2008 22:09:00 | NikitaNikaT.