... jo strejdo, stáří a moudrost jsou nahovno ...
*- ... co by každý za to dal, ... za srdcebol, a láskyžal pitomých sedumnácti ...
03.04.2008 01:03:00 | HarryHH
Musím jen chválit-hezká.Líbí se mi vždy tvé ozvláštnění básniček,něčím novým co tam krásně sedne.
02.04.2008 20:26:00 | s.e.n
Myslim ze prave to spatne pocasi skonci a zacne jaro, az vykoukne slunicko , vsechno pookreje a ozije, moc pekne jsi basen napsal.
02.04.2008 19:31:00 | carodejka