Nejtemnější sen
Anotace: Smutná ze vzpomínek....
Temnou nocí nesl se její křik mrazivý,
prázdno, štěkot psů jen jeho pohled hrozivý.
Křičela ze všech sil, brečela, prosila,
potrhal úplně všechno co v sobě nosila.
Potrhal jí duši i tělo,
řvala, že nechce aby na ni jiné chlapské ještě smělo.
Pak už jen ležela na pokraji smrti,
dochází vzduch, všechno černá – on ji škrtí.
Nahá ležela v trávě, slyšela jen štěkot psů,
strašná bolest, hrůza jak z nejtemnějších snů.
On ležel vedle ní, prosil a brečel,
nevnímal okolí, řval a křičel.
Nevnímala nic, jen tu strašnou bolest,
najít někoho kdo může ji domů odvést.
Volal jí nechtěla slyšet jeho hlas,
přetrhl se ve chvíli jejich soužití vlas.
Komentáře (0)