+++++S Naďou+++++
Anotace: Na počátku byla smska: "AHOJ ONDRO,BUDES MIT TED CAS NA CHVILI NEBO ZAS PRACUJES?" A potom jsme si dali spicha_
Seděl jsem s Naďou v parku
a Naďa byla v depresích.
Jako by koukala po stromech
a hledala, kde se oběsí…
„Všechno je na hovno, Ondro,“
svěřovala se mi.
Já, abych nemlčel jak ty stromy,
zkusil jsem ji hladit frázemi:
„Nene, všechno je krásný!“
A vedle v dešti zlatém
stavěli ptáčci hnízdo,
jež budiž jejich státem.
„Jenom víc musíš vnímat!“
A poblíž jabloň stará
v svých kvetech nesla příslib
budícího se jara.
Seděl jsem s Naďou v parku
a marné moje řeči.
Jako by její smutek
byl ještě větší!
Už radši mlčel jsem jak pěna
a čas táh‘ žití kárku
a Naďa zamračená
seděla se mnou v parku.
A přesto, když se loučila,
zahlíd‘ jsem v tváři úsměv letmý!
Jako by její duše
letmo vykoukla ze tmy…
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: W.O.K.O., Vision of me, seed.misulka, Kapika
Komentáře (3)
Komentujících (3)